Aardpen Lang 1 Mtr Incl Aansluitklem

13,95 incl. BTW

Vuurverzinkte aardpen, met een lengte van 100 cm. Zeer geschikt om uw apparatuur goed te aarden met 2 of meer van deze aardpennen.ย 

EAN: 8712956001193 SKU SG162-80199 Category Tag

Vuurverzinkte aardpen, met een lengte van 100 cm. Zeer geschikt om uw apparatuur goed te aarden met 2 of meer van deze aardpennen.ย 

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkveeย is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt?ย Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf โ‚ฌ99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Aardpen Lang 1 Mtr Incl Aansluitklem kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.