AseptoRobot Clean 27KG

64,95 incl. BTW

AseptoRobot Clean is een chloorvrij sterk alkalisch product voor het reinigen van het AMS.

AseptoRobot Clean is geschikt voor elk type AMS, bij voorkeur bij reinigingsprogramma‘s waarbij gebruik wordt gemaakt van heet water(hittereiniging).

AseptoRobot Clean kan ook worden gebruikt voor het reinigen van andere melkapparatuur, inclusief koeltanks. De Robot producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in AMS.

AseptoRobot Clean

AseptoRobot Clean is een krachtig chloorvrij alkalisch reinigingsmiddel verpakt in een 27 kg verpakking en wordt gebruikt voor de reiniging van automatische melksystemen (AMS), standaard melkkoeltanks en melkapparatuur.

AseptoRobot Clean – toepassing

Reiniging van een AMS: volg de reinigingsprocedure voor het AMS. Te gebruiken met het robotreinigingsprogramma in afwisseling met HorolithRobot.

Reiniging van Melkapparatuur (non AMS): Voorspoelen met water. Reinigen met AseptoRobot Clean bij een concentratie van 0,5% (minimaal 10 minuten bij 40 °C – 50 °C). Naspoelen met water van drinkwaterkwaliteit. In dagelijkse afwisseling met HorolithRobot gebruiken.

AseptoRobot Clean reinigingsmiddel

  • Geschikt voor elk type AMS op basis van hittereiniging.
  • Ontwikkeld voor reiniging met heet water (70 – 95 °C)
  • Vrij van chloor

Asepto Robot Clean – voordelen

  • AspetoRobot Clean is geschikt voor elk type AMS, bij voorkeur bij reinigingsprogramma‘s waarbij gebruik wordt gemaakt van heet water.
  • AspetoRobot Clean kan ook worden gebruikt voor het reinigen van andere melkapparatuur, inclusief koeltanks.

De Robot producten van Ecolab zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in AMS.

Asepto Robot Clean – specificaties

Voorkomen: Lichtgele vloeistof
Actieve substantie: Natriumhydroxide, waterverzachter
pH bij 20 °C: 13,5 – 14,0
Dichtheid bij 20 °C: (g/cm3) 1,34 – 1,38
Opslagtemperatuur: 0 °C tot +50 °C


AseptoRobot Clean Ecolab

Ecolab is een vertrouwde partner op bijna 3 miljoen klantlocaties en is wereldwijd leider in services en oplossingen op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. Wereldwijd kiezen bedrijven in de voedings-, horeca-, gezondheidszorg- en industriële markten voor alles omvattende Ecolab-oplossingen, gegevensgestuurde inzichten en gepersonaliseerde service die de voedselveiligheid bevorderen, omgevingen schoon en veilig houden, het water- en energieverbruik optimaliseren, en de operationele efficiëntie en duurzaamheid verbeteren.


Heb je een vraag over de Asepto Robot Clean?

Download het productinformatiebald of het veiligheidsinformatieblad voor meer informatie over dit reinigingsmiddel voor automatische melksystemen (AMS), standaard melkkoeltanks en melkapparatuur.

Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

AseptoRobot Clean 27KG kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.