Biest/Refracto Meter Analoog

41,95 incl. BTW

Voor het beoordelen van de biestkwaliteit op hoeveelheid antistoffen

Met deze refractometer meet je de brix waarde. Hieraan kun je zien wat de kwaliteit van de biest is, de kwaliteit is goed wanneer de biest veel antistoffen bevat.

Hoe hoger de Brix waarde, hoe hoger de hoeveelheid antistoffen (immunoglobinen).

Beoordelen biestkwaliteit:
Houd onderstaande richtlijnen aan voor het beoordelen van de biestkwaliteit
Goede kwaliteit: 23 % of meer Brix
Matige kwaliteit: 20 – 23 % Brix
Slechte kwaliteit: minder dan 20% Brix

Deze refractometer is uitgevoerd met ATC en wordt geleverd in een luxe kunststof bewaardoosje incl. druppelpipet, schroevendraaiertje en handleiding. meetbereik: 0-32% brix.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Biest/Refracto Meter Analoog kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.