Biestmeter

17,95 incl. BTW

De biestmeter is een uitstekend middel om de dichtheid en daarmee de kwaliteit van de biest te bepalen.

De biestmeter is een uitstekend middel om de dichtheid en daarmee de kwaliteit van de biest te bepalen.

Een goede start van het pasgeboren kalfje staat of valt met de kwaliteit van de eerste biest.

Gebruiksaanwijzing:
Laat de biestmeter in de biest zakken (let op, de biestmeter is alleen betrouwbaar wanneer de biest circa 20°c is). Wacht even en kijk dan bij welke kleur de biestmeter blijft hangen. De kwaliteit van de biest is zeer goed wanneer de groene kleur zichtbaar is. Ook geel tot het zwarte streepje is goed. het gele stukje boven de zwarte streep geeft aan dat de kwaliteit van de biest matig is. De biest is slecht wanneer alleen rood zictbaar is.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Biestmeter kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.