Biopect 2.5KG

56,95 incl. BTW

Biopect is een anti-diarree middel voor melkvee op basis van pectinen en elektrolyten tegen darm- en maag stoornissen bij kalveren.

EAN: 8717344810517 SKU SG020907 Categorieën , Tags , ,
Hoeveelheid

1 stuk

Inhoud

2500 gr

Omverpakking

4 stuks

Verpakking

Emmer

Biopect is een aanvullend dieetvoeder voor melkvee ter stabilisatie van de water- en electrolytenbalans en ter ondersteuning bij diarree.

Bevat electrolyten, pectinen en glucose.

Dosering Biopect

1 gram Biopect per kilogram lichaamsgewicht, 2 keer per dag gedurende 3-5 dagen. In melk of melkvervanger.

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Biopect 2.5KG kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.