Biopharsol 3 416ml REG.NL.4233

9,95 incl. BTW

In geval van schrale of verwonde tepels

Omverpakking

12 stuks

In geval van schrale of verwonde tepels dagelijks na het melken de spray toepassen tot verbetering is opgetreden.

Toepassing
Bij pijnlijke tepels ca. 5 minuten voor het melken de spray toepassen opdat het dier rustig gemolken kan worden. Te gebruiken bij herkauwers.

Wachttijd:Ā geen

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland

Voor de verkoop van Diergeneesmiddelen (REG NL) dient de wederverkoper in het bezit te zijn van een handelsvergunning. Zonder deze vergunning is het verboden deze middelen te verkopen.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf ā‚¬99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Biopharsol 3 416ml REG.NL.4233 kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.