Bird Gard Pro met adapter 220V

395,00 incl. BTW

BirdGard Pro vogelverjager met geluid

Gewicht 0.63 kg
Afmetingen 21 × 15 × 11 cm

BirdGard Pro vogelverjager met geluid.

De BirdGard pro is een apparaat dat de geluiden van de natuurlijke vijanden van verschillende ongewenste vogels reproduceert. Hierdoor blijven ongewenste vogels op afstand en op de lange termijn helemaal weg. De geluiden komen uit een speaker welke een bereik heeft tot 6000 m2. Er zijn verschillende geluidskaarten aanwezig voor verschillende vogelgroepen.

Eigenschappen
– De Bird Gard Pro is ontworpen voor kleinere toepassingen met een bereik tot 6000m²
– Heeft een ingebouwde luidspreker en versterker
– Eenvoudig te bevestigen op een paal of omheining gebruikmakend van de bijgeleverde bevestigingsattributen
– Eventueel kunt u het bereik vergroten door gebruik te maken van een externe speaker met 30 meter kabel
– Standaard wordt de BirdGard pro geleverd met een adapter 230 Volt.

Belangrijke opmerking op het apparaat Bird Gard Pro
Ze maken veel lawaai en zijn dus hoorbaar voor de mensen. Ze zijn voornamelijk geschikt voor een extern gebruik (buiten). Indien intern gebruikt (binnen) is het belangrijk eerst de vogelnesten te verwijderen. Elk model is geschik voor bepaalde soorten vogels en hebben dus geen enkel effect op andere soorten vogels.

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Bird Gard Pro met adapter 220V kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.