BLS Halfgelaatsmasker 8400 ABEK1P3 R D

47,95 incl. BTW

BLS Halfgelaatsmasker 8400 met ABEK1P3 bescherming en een geïntegreerd filter.

Hoeveelheid

1 stuk

Omverpakking

12 stuks

Het BLS Halfgelaatsmasker 8400 met geïntegreerd filter heeft een lange gebruiksduur en een externe filterlaag welke beschermt tegen vuil, stof en vloeistoffen.

Het BLS Halfgelaatsmasker 8400 beschermt tegen organische, niet-organische en zure gassen en dampen, ammoniak, derivaten, klasse 1 en stof.

Een BLS Halfgelaatsmasker 8400 heeft een perfecte pasvorm, zonder drukpunten op de neus of mond van de gebruiker en is ook uitstekend te gebruiken met een bril.

 

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

BLS Halfgelaatsmasker 8400 ABEK1P3 R D kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.