BLS Halfgelaatsmasker Set 4600 A2P3 R

43,95 incl. BTW

BLS halfgelaatsmasker 4400 is een set met de BLS halfgelaatsmasker 4000 gemaakt van siliconen inclusief filter met A2P3 bescherming.

Hoeveelheid

1 stuk

Omverpakking

1 stuk

BLS halfgelaatsmasker 4600 is een set met de BLS halfgelaatsmasker 4000 gemaakt van siliconen inclusief filter met A2P3 beschemring.

Het siliconen masker zorgt voor meer comfort, een perfecte pasvorm en is in enkele seconden volledig demonteerbaar.

Voorzien van hoofdband welke geen markering achter laat op het gezicht van de gebruiker.

Inclusief filter BLS 221 met A2P3 bescherming tegen organische gassen en dampen, klasse 2 en stof.

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 MelkveeΒ is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt?Β Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

BLS Halfgelaatsmasker Set 4600 A2P3 R kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.