BLS Volgelaatsmasker 5600 Rubber

116,95 incl. BTW

BLS volgelaatsmasker 5600 gemaakt van zacht thermoplastisch rubber.

Hoeveelheid

1 stuk

Omverpakking

1 stuk

Het BLS volgelaatsmasker 5700 is gemaakt van zacht thermoplatisch rubber

Een BLS volgelaatsmasker is zo ontworpen dat het de luchtstroom circuleert wat voorkomt dat het masker beslaat. De hoofdband is bevestigd op 6 punten van het volgelaatsmasker, waardoor het stevig blijft zitten.

De filters zijn snel en veilig aan te sluiten op het BLS volgelaatsmasker, een vergendelingsmechanisme laat de gebruiker weten of het filter correct geplaatst is.

Alle BLS filters in ons assortiment zijn geschikt voor dit volgelaatsmasker.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

BLS Volgelaatsmasker 5600 Rubber kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.