Bovi-Bond 210ML Klauwlijm

36,95 incl. BTW

Bovi-Bond is een snel hardend klauwlijm van Vettec Hoofcare dat speciaal ontwikkeld is om houten of rubber blokjes onder de klauwen van koeien te bevestigen.

Hoeveelheid

1 stuk

Inhoud

210 ml

Merk

Bovi-Bond

Omverpakking

12 stuks

Bovi-Bond 210ML

Bovi-bond is een snel hardend urethane adhesief dat speciaal ontwikkeld is door Vettec Hoofcare om houten of rubber blokjes onder de klauwen van koeien te bevestigen.

In unieke tube, de beide componenten worden in een speciale tip gemengd.

Eigenschappen
– Sterke en snelle hechting, hard in 30 seconden.
– Vergt beduidend minder handelingen
– Geen dampen, geurvrij, veilig te gebruiken in gesloten ruimtes.

Materiaal blijft minstens een jaar goed. Bovibond kan het beste worden gebruikt bij een temperatuur tussen 18 en 30 graden. Te gebruiken met doseerpistool 221595.

FOLDER BOVI-BOND 210ML

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Bovi-Bond 210ML Klauwlijm kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.