Cai-Pan Uiermint Crème 400ML

20,95 incl. BTW

Cai-Pan Uiermint crème is een gemakkelijk te smeren uier crème ter voorkoming van uierontsteking bij melkvee.

  • Toe te passen bij opkomende uierontsteking
  • Vrij van antibiotica
  • Bevat biologische Japanse pepermuntolie
  • Gemakkelijk smeerbaar
  • Werkt zuiverend en verzachtend
  • Geschikt voor biologische melkveehouderij
  • Geeft geen resistentie-opbouw
Hoeveelheid

1 stuk

Inhoud

400 ml

Verpakking

Hangtube

Omverpakking

30 stuks

Toelatingsnummer

REG NL 7230

Wachttermijn

0 dagen

Werkzame stof

Pepermuntolie

Cai-Pan Uiermint crème

Cai-Pan uiermint crème is een gemakkelijk smeerbare crème dat zeer effectief werkt bij opkomende uierontstekingen. De Cai-Pan uiermint crème bevat biologische geteelde Japanse pepermuntolie en werkt verzachtend en zuiverend. Door het verkoelende effect van de pepermunt wordt de bloedsomloop en daarmee de uiergezondheid van een koe bevorderd.

Cai-Pan uiermint is een geregistreerd diergeneesmiddel en geheel vrij van antibiotica. Deze uier crème voor melkvee geeft geen residuen af in de melk en geeft ook geen resistentie-opbouw. Het is een natuurlijk product en daarmee ook geschikt voor de biologische melkveehouderij.

Cai-Pan crème

De Cai-Pan crème is te gebruiken bij opkomende uierontsteking bij melkvee.

Cai-Pan

Cai-Pan levert Mint-producten, vitaminen en voedingssupplementen die een positieve bijdrage leveren aan het behouden van de gezondheid en vitaliteit. Specifiek bekend en populair is onze mint-serie met bijvoorbeeld mintzalf en pepermuntolie.  Cai-Pan Mint- producten worden veel gebruikt door professionele therapeuten. CAI-PAN Mint-producten geven verlichting bij jeuk van de eiken-processierups.


Heb je een vraag over de Cai-Pan uiermint?

Meer informatie over dit diergeneesmiddel vindt je op de diergeneesmiddeleninformatiebank.

Heb je specifieke vragen over de Cai-Pan uiermint crème ter voorkoming van uierontsteking bij melkvee? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Cai-Pan Uiermint Crème 400ML kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.