Caipan Sprizz 5L Blauw Navulling

259,95 incl. BTW

Caipan Sprizz zorgt rondom de periode van afkalven van vaarzen en koeien voor gezonde uiers en het verdwijnen van zucht en bij regelmatig gebruik draagt het bij tot een betere uierverzorging.

Verzorgende spray, bestaat uit een combinatie van Japanse pepermuntolie en een kruidenextract (o.a. tijm, lavendel en calendula).

Rondom de periode van afkalven van vaarzen en koeien zorgt Caipan Sprizz voor gezonde uiers en het verdwijnen van zucht en bij regelmatig gebruik draagt het bij tot een betere uierverzorging.

De blauwe kleur heeft als voordeel dat het zichtbaar blijft tot de volgende melkbeurt.

  • intense verzorgende werking
  • natuurlijke ingrediënten
  • zeker bij zucht
  • praktisch, tijdwinst
  • traditioneel bewezen kruidenmengsel

Toepassing

Na het melken regelmatig Caipan Sprizz op het kwartier aanbrengen. Sprayafstand circa 15-20 cm en per kwartier ca. 3 tot 5 keer sprayen.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Caipan Sprizz 5L Blauw Navulling kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.