Caipan Uiermintspray Navulling 1L

67,95 incl. BTW

Caipan Navulling Uiermintspray 1L.

Spray ter voorkoming van uierontsteking. Verzacht en zuivert en bevat geen antibiotica.

SKU SG030142 Categorieën , Tags ,

Caipan uiermint spray is een natuurlijk geregistreerd diergeneesmiddel dat zeer geneeskrachtig en effectief werkt bij opkomende uierontstekingen en bevat geen antibiotica.

Caipan werkt verzachtend en zuiverend. Door het koude effect wordt de bloedsomloop en daarmee de uiergezondheid bevorderd.

Wachttijd

Geen

Werkzame stof

Pepermuntolie

Toepassing

Aangetast kwartier 2 maal daags na de eerste melkronde insprayen, herhalen gedurende 3 à 4 dagen.

 

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Caipan Uiermintspray Navulling 1L kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.