Calcitat 25 500ML

17,95 incl. BTW

Een combinatie van calcium- en magnesiumzouten, voor de behandeling van melkziekte en kopziekte bij rund.

SKU SG030166 Categorieën , Tags , ,

Een combinatie van calcium- en magnesiumzouten, voor de behandeling van melkziekte en kopziekte bij rund. Bevat tevens fosfor.

Toedieningswijze en dosering
Intraveneus toedienen
Rund: éénmalig 200-300 ml per 500 kg lichaamsgewicht.

Een éénmalige behandeling is in het algemeen voldoende, alleen in speciale gevallen is een tweede behandeling vereist.
Een eerste nabehandeling mag op z’n vroegst na 6 uur worden uitgevoerd.
Verdere nabehandelingen na 24 uur.

Bevat per 100 ml: 
Calciumhydroxyde 0.66 gram, calciumgluconaat-monohydraat 1,55 gram, calciumborogluconaat 21,45 gram, magnesiumchloride-hexahydraat 3,25 gram.

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Calcitat 25 500ML kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.