Calcium Magnesium Drank Agrivet 500ML

4,87 incl. BTW

Voedingsupplement met calcium en magnesium, welke wordt gebruikt voor het voldoen aan de behoefte van magnesium en calcium bij melkkoeien voor en na het afkalven

SKU SG030145 Categorieën , Tags , ,

Voedingsupplement met calcium en magnesium, welke wordt gebruikt voor het voldoen aan de behoefte van calcium en magnesium bij melkkoeien voor en na het afkalven.

Voor orale toediening.

Dosering

Dien per dier 500 ml oraal toe per dosering.

Gebruiken vanaf de eerste tekenen van afkalven.

Herhaal om de 12 uur tot maximaal 2 dagen na het kalven.

Samenstelling

Onder andere, propyleenglycol, calciumacetaat, magnesiumchloride, vitamine D3.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Calcium Magnesium Drank Agrivet 500ML kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.