Coffea Ecostyle 100ML

29,95 incl. BTW

Coffea Ecostyle is een krachtige eetlustopwekker en oppepper!

Coffea geeft een krachtige booster bij alle ziekten en aandoeningen, waarbij sprake is van gebrek aan eetlust en apathie.

Coffea Ecostyle is een krachtige eetlustopwekker en oppepper!

Coffea geeft een krachtige booster bij alle ziekten en aandoeningen, waarbij sprake is van gebrek aan eetlust en apathie.

Melkveehouderij

  • wekt direct de eetlust op bij melkziekte, na een geboorte, diarree ed.
  • krachtige booster bij apathie (downer) en algehele zwakte
  • activeert maag- en darmwerking (bijvoorbeeld bij slepende melkziekte

Geen receptplicht, geregistreerd geneesmiddel. Ook geregistreerd voor geiten en toegestaan in de biologische veehouderij.

Geen wachttijd melk en vlees.

Toepassing

1 à 2 doseringen binnen enkele uren oraal of onderhuids injecteren

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Coffea Ecostyle 100ML kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.