Diarreetest voor Kalveren

119,95 incl. BTW

Snelle diarreetest voor gebruik bij kalveren.

SKU SG3215843 Categorieën , Tags ,

Wanneer u wilt weten of uw kalf aan E. coli, rota-, coronavirussen of Cryptosporidiose lijdt, schept de test onmiddellijk duidelijkheid.

Vaak treden naast de individuele infecties ook multi-infecties van verschillende verwekkers op.

Toepassing

Neem een diarreemonster en vermeng dit met de meegeleverde reagensvloeistof, breng het mengsel aansluitend met de pipet op de testcassette aan, na ca. 10 minuten is een snelle identificatie van de verwekkers mogelijk en kunnen de eerste maatregelen, zoals een intensieve desinfectie, zo snel mogelijk worden ingeleid.

Inhoud

1 verpakking bevat 5 diarreetesten, een diarreetest kan een keer gebruikt worden .

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Diarreetest voor Kalveren kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.