Diarvital Agrivet 5KG

87,41 incl. BTW

Tegen diarree bij kalveren. Bevordert de darmgezondheid.

SKU SG040904 Categorieën , Tags ,

Wanneer een kalf last heeft van diarree verliest het veel vocht. Daarnaast gaan er belangrijke mineralen (elektrolyten) verloren. Door een te kort aan vocht en mineralen in combinatie met een grote behoefte aan energie, wordt het kalf zwak en kan het uitdrogen. Het is daarom van belang dat het kalf veel vocht met voldoende elektrolyten binnen krijgt. Ook is een snel herstel van de darmflora belangrijk.

Wat doet Diarvital plus?
Diarvital stabiliseert de elektrolytenbalans en zorgt voor een directe energievoorziening. Het bevordert de darmgezondheid en voorkomt dat de darm (verder) beschadigd.

Wat voor meer waarde heeft Diarvital plus ten opzichte van gewone elektrolytenmix?
Diarvital bevat pectinen die de aanhechting van bacteriën aan de darmcellen remmen. Dit voorkomt dat de darm beschadigd. Tevens bevat Diarvital melkzuurbacteriën, die de groei en activiteit van “goede” bacteriën in de darmen stimuleren.

Toepassing:
Gebruiken bij kalveren ter preventie, of bestrijding van spijsverteringsproblemen.

Dosering:
Toedienen met de normale voeding, 120 gram per voeding, 2 maal daags gedurende 2-3 dagen. Oplossen in melk of water.

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Diarvital Agrivet 5KG kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.