Dimilin 25% Madendood Concentraat 500GR

119,95 incl. BTW

Dimilin 25 % Madendood Concentraat is een nieuw type insecticide (insecten groei regulator) dat werkzaam is tegen de larve stadia van verschillende insectensoorten en tevens inwerkt op het vervellingsmechanisme van vliegenlarven.

Dimilin 25 % Madendood Concentraat is een nieuw type insecticide (insecten groei regulator) dat werkzaam is tegen de larve stadia van verschillende insectensoorten en tevens inwerkt op het vervellingsmechanisme van vliegenlarven. Hierdoor wordt voorkomen dat de larven zich kunnen ontwikkelen tot een volwassen vlieg.

Toepassing
Dimilin 25% madendood kan alleen worden toegepast als spuit en gietmiddel en kan dus worden opgelost in water.

Dosering
Spuit of giet 20 gram per 2-5 liter water over de mest.
Voorbeeld: 100 gram op ongeveer 100 liter water is voor 20 ton mest.

Werkzame stof
Diflubenzuron 25 %

Verpakkingen: 0.5 kg is voor 250 m2

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland
Toelatingsnummer: 11543

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Dimilin 25% Madendood Concentraat 500GR kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.