Dimilin 4% Madendood Granulaat 2.5KG

89,95 incl. BTW

Dimilin 4 % granulaat madendood is een type insecticide (insecten groei regulator) dat werkzaam is tegen de larve stadia van verschillende insectensoorten.

SKU SG040977 Categorieën ,

Dimilin 4 % granulaat madendood is een type insecticide (insecten groei regulator) dat werkzaam is tegen de larve stadia van verschillende insectensoorten.

Werkt ook in op het vervellingsmechanisme van de vliegenlarven. Hierdoor wordt voorkomen dat de larven zich kunnen ontwikkelen tot een volwassen vlieg. Dimilin 4% granulaat madendood kan alleen worden toegepast als strooimiddel en kan niet worden opgelost in water.

Dosering:
Strooi 125 gram per 10 m2 Dimilin 4% granulaat madendood over de mest en op plekken waar de vliegen zich ontwikkelen.
Let op dat de mest een bepaalde vochtigheid bevat. Mocht dit niet zo zijn dan adviseren wij Dimilin 25% madendood concentraat te gebruiken (spuit en gietmethode)

Werkzamestof: Diflubenzuron 4 %

Verpakkingen:
1.0 kg is voor 80 m2
2.5 kg is voor 200 m2
5 kg is voor 400m2

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland
Toelatingsnummer: 7677 

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Dimilin 4% Madendood Granulaat 2.5KG kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.