Doseerpistool 210ML Klauwlijm

34,95 incl. BTW

Degelijk doseerpistool voor 210ml tubes klauwlijm van de meest gangbare merken als Bovi-Bond van Vettec Hoofcare, Technovit 2-bond en Blockit Klauwlijm.

EAN: 4018653162996 SKU SG221595-1 Categorieën , , Tags , , ,
Hoeveelheid

1 stuk

Omverpakking

5 stuks

Doseerpistool voor 210ML tubes klauwlijm

Degelijk doseerpistool voor 210 ml tubes klauwlijm van Bovi-Bond van Vettec Hoofcare, Technovit 2-Bond en Blockit klauwlijm.

Dit populaire 210 ml doseerpistool wordt gebruikt voor het aanbrengen van klauwlijm.

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 MelkveeΒ is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt?Β Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Doseerpistool 210ML Klauwlijm kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.