E-Pill 4ST

25,95 incl. BTW

De E-Pill is een energie bolus te gebruiken bij koeien met negatieve energiebalans.

De negatieve energiebalans is een energie tekort die wordt veroorzaakt door een snelle stijging in de melkproductie na afkalven, waarbij de koe niet in staat is voldoende energie met het voer op te nemen.

Koeien met een negatieve energiebalans hebben een grote kans om slepende melkziekte te krijgen.

Eigenschappen

De E- pill bevat natrium propionaat, dit zorgt ervoor dat de koe energie krijgt en dat het aantal ketonen in het bloed van de koe verlaagt.

De E-pill biedt ook een goede ondersteuning als nabehandeling van slepende melkziekte of een lebmaag operatie.

Samenstelling

1 bolus bevat 100g natriumpropionaat en 1.3Mj energie.

Dosering

2 bolussen per dag toedienen met een bolusschieter, gedurende 2 dagen.

Doeltreffend

Zekere en volledige opname actieve bestanddelen.

Let op!

De bolus is groter dan luchtpijp.

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

E-Pill 4ST kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.