ELM 3 - Standaard IBC 1250KG

2.295,00 incl. BTW

ELM 3 – Standaard zijn vloeibare mineralen voor melkvee verpakt in een IBC van 1.250 KG.

Gewicht 1250 kg

ELM 3 – Standaard

ELM 3 – Standaard zijn vloeibare mineralen bestaande uit een zorgvuldig geselecteerde verzameling van onmisbare mineralen om de melkproductie van een koe te verhogen.

De ELM 3 – Standaard is aangevuld met diverse belangrijke vitamines en spoorelementen welke uitsluitend voordelen bieden en een beter welzijn van het dier.

Alleen door dagelijks extra magnesium te verstrekken via het drinkwater is het mogelijk om voldoende magnesium in het rantsoen te krijgen.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ELM 3 – Standaard IBC 1250KG kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.