FixClip Kalverspenen Vital 5ST

9,95 incl. BTW

Vorm en materiaal van de Vital-speen bevorderen een natuurlijk zuiggedrag van de kalveren.

SKU SG120197 Categorieën ,
Hoeveelheid

5 stuks

De vorm en het materiaal van de Vital-speen bevorderen een natuurlijk zuiggedrag van de kalveren.

De drang om te zuigen wordt door langzaam en in vergelijking moeizamer zuigen beter bevredigd waardoor het bij elkaar zuigen verminderd wordt. Tegelijkertijd zorgt de verhoogde speekselproductie voor een betere vertering en dus voor een gezonde ontwikkeling van de kalveren. De gewelfde vorm van het speenuiteinde voorkomt bovendien dat melk naloopt

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

FixClip Kalverspenen Vital 5ST kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.