Formaline 37% IBC 990KG

Formaline is een middel ter bestrijding van bacteriën op hoeven van melkvee.

Let op: uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

In verband met de sterke stijgingen van prijzen van grondstoffen, containertransporten, wegtransport,  brandstoffen e.d. hebben wij te maken met dagelijkse prijswijzigingen. De prijs van formaline is daarom op aanvraag.

Beschikbaar via nabestelling

Gewicht 990 kg

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën op hoeven van melkvee.

De dosering zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moet worden aangehouden. Het middel niet in direct contact met het melkvee laten komen, met uitzondering van de hoeven.

Let op: Het middel is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik.

Gebruiksaanwijzing:
Vul een schone bak, eventueel voorzien van een vloermat, met water en voeg het middel toe. Plaats de bak zodanig dat het vee er doorheen loopt.

Dosering:
5% (5 liter Formaline op 100 liter schoon water). De oplossing gedurende maximaal 24 uur , na het vullen van de bak, gebruiken. Het middel wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen en wanneer het sterk is vervuild met organisch materiaal.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Formaline 37% IBC 990KG kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.