Frap Lokstation Protect Home 1ST

9,95 incl. BTW

Frap lokstation is bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten.

SKU SG061832 Categorieën , Tags ,
Hoeveelheid

1 stuk

Frap lokstation is bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten.

Het voorverpakte lokstation bevat twee sachets met ieder 10 g soft block. Het lokstation is voorzien van een sleutel zodat u het lokstation gemakkelijk kunt hervullen.

Eigenschappen

  • klaar voor gebruik
  • ook effectief in vochtige ruimtes
  • sterke lokwerking
  • hervulbaar
  • een stevige voerdoos voorzien van sleutel
  • 20 gram sterk gif

Toepassing
Plaats de voerdoosjes op plaatsen waar u de muizen heeft gezien. Afhankelijk van de situatie plaatst u de voerdoosjes met een minimale afstand van 1 meter van elkaar. Uitgezette doosjes regelmatig controleren een aanvullen. Blijven voeren totdat er niet meer van gegeten wordt. Als er na 28 dagen geen gewenst resultaat is bereikt voor het terugdringen van de muizenplaag is het aan te raden een ongedierte bestrijder in te schakelen.

Werkzame stof: Difethialon (0,0025%)

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland
Toelatingsnummer: NL-0000809-0000

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Frap Lokstation Protect Home 1ST kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.