Gramisec F1 Pireco 1L

29,95 incl. BTW

Gramisec F1 Pireco is een gewasverzorging voor gazon, sportveld of golfbaan, waar er sprake kan zijn van schadelijke bodeminsecten.

Gramisec F1 Pireco is een gewasverzorging voor gazon, sportveld of golfbaan, waar er sprake kan zijn van schadelijke bodeminsecten. Bijvoorbeeld Engerlingen, Emelten en Rouwvlieg.

Zonder gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen.

Samenstelling

Gramisec F1 bestaat uit een hoog geconcentreerde samenstelling van specifiek werkende kruidenconcentraten op basis van water. Gramisec wordt opgenomen door de wortel van het gewas en de bodem.

Dankzij de aanwezige wortelstimulerende- en gewasverzorgende bestanddelen zullen wortels, bladeren en bodem een verhoogde weerstand en een eigen afweersysteem ontwikkelen.

De ingrediënten in het product hebben, naast een bodemverbeterende en een plantversterkende werking, een indirect effect op plagen en ziekten. Engerlingen, Emelten en andere larven trekken zich terug naar grotere diepte en worden, zonder voedsel, in hun ontwikkeling geremd. de planten zullen een gezonde groei te zien geven.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Gramisec F1 Pireco 1L kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.