Halamid-D 10KG

219,95 incl. BTW

Halamid-D 10KG is een desinfectiemiddel voor koeien dat zijn werkzaamheid ontleent aan gebonden chloor en zuurstof.

Halamid-D is ter bestrijding van bacteriën, virussen in koeienstallen, transportmiddelen en overige ruimtes voor koeien.

Merk

Veip Disinfectants

Halamid-D 10kg emmer

Halamid-D is het bekendste desinfectiemiddel in de dierensector, zoals de intensieve melkveehouderij. Het product Halamid-D heeft een hoog gehalte aan stabiele werkzame stof en is veilig in het gebruik.

Halamid-D gaat een chemische reactie, feitelijk een verbrandingsreactie, aan met micro-organismen. Resistentievorming is daardoor niet mogelijk.

De kracht van Halamid-D is het brede werkingsspectrum enerzijds en de mildheid voor de gebruiker, voor materialen en voor de dieren en het milieu anderzijds.

Dosering

1-2 kg op 100 liter water.

Werkzame stof(fen)

Natrium-p-tolueensulfonchlooramide 81%

Let op!

Gebruik biociden veilig.

Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Halamid-D 10KG kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.