Hooiruif Enkel Spijlafstand 40MM

34,95 incl. BTW

De hooiruif enkel heeft een afmeting van 67,5 x 41 x 45,5 cm en is bijzonder geschikt voor materiaal van ruwe vezels in melkveestallen.

De spijlafstand is 40mm en de spijldikte is 6mm.

EAN: 4018653327050 SKU SG3232705 Categorieën , Tags ,

Hooiruif Melkvee

De hooiruif enkel is bijzonder geschikt voor materiaal van ruwe vezels in melkveestallen.

De afmetingen van de enkele hooiruif zijnΒ 67,5 x 41 x 45,5 cm. De (kleine) spijlafstand is 40mm en de spijldikte is 6mm.

De hooiruif is verzinkt en kan eenvoudig aan de wand bevestigd worden.

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 MelkveeΒ is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt?Β Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Hooiruif Enkel Spijlafstand 40MM kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.