Kalverfles Vario 2500ML

21,95 incl. BTW

Fles met schaalverdeling, regelbare melkstroom, gemakkelijk te reinigen, ergonomische vorm, grote vulopening, zware kwaliteit en met terugslagventiel

SKU SG110150 Categorieën ,

Vario-ingeeffles, inhoud 2500 ml.

Te gebruiken bij kalveren en veulens.

Eigenschappen
– fles met schaalverdeling
– regelbare melkstroom
– gemakkelijk te reinigen
– ergonomische vorm
– grote vulopening
– zwarte kwaliteit
– met terugslagventiel

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 MelkveeΒ is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt?Β Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Kalverfles Vario 2500ML kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.