Kawe Veedrijver

78,95 incl. BTW

De Kawe veedrijver is een elektronische veedrijver voor het opdrijven van dieren.

Let op: de Kawe Veedrijver wordt geleverd exclusief batterijen.

SKU SG110116 Categorieën , Tags , ,

Elektronische Veedrijver van Kawe

De Kawe veedrijver is een elektronische veedrijver voor het opdrijven van melkvee en is uitsluitend voor gebruik in de veehouderij conform wetgeving.

Met behulp van een korte elektrische schok wordt het melkvee aangespoord om in beweging te komen.

De Kawe Veedrijver wordt geleverd exclusief 1.5V batterijen. Deze zijn los verkrijgbaar, meer informatie over de 1.5V batterijen voor de Kawe Veedrijver vindt u hier.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Kawe Veedrijver kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.