Klausan Violet Spray 200ML

12,95 incl. BTW

Klausan Violetspray 200 ML is een verzorgingsproduct voor natuurlijk herstel van hoef en klauw en voor navelbehandeling bij jonge dieren. Door de unieke samenstelling hecht Klausan uitstekend.

Klausan violetspray is een verzorgingsproduct voor natuurlijk herstel van hoef en klauw en voor navelbehandeling bij jonge dieren. Door de unieke samenstelling hecht Klausan uitstekend.

Werking
De werkzame stof Kamille bevordert de regeneratie van de huid. Goudsbloembloesem stimuleert de vorming van nieuw weefsel en Perubalsem werkt conserverend.

Toepassing
Klauwen of hoeven: De aangetaste delen zorgvuldig reinigen, indien nodig uitsnijden, drogen en royaal met Klausan behandelen.

Navelbehandeling: Navel royaal aan alle kanten behandelen.

Voor uitwendig gebruik. Behandeling indien nodig dagelijks herhalen.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Klausan Violet Spray 200ML kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.