Laserlamp LaserOp 3.0

559,95 incl. BTW

De laserlamp LaserOp 3.0 is een zaklamp met een groene laserbundel voor het verjagen van vogels.

De groene laserbundel is te vergroten of te verkleinen, maar wordt nooit kleiner dan 5 cm in doorsnede. Hierdoor is deze laser zaklamp handig als u niet op al te grote afstand vogels wilt verjagen.

De laserlamp LaserOp wordt gebruikt op agrarische bedrijven, boomkwekerij en fruitboomgaarden, maar ook op vliegvelden, magazijnen, stedelijke gebieden en afval terreinen. Deze zaklamp heeft een krachtige laserbundel en is ook echt alleen voor professioneel gebruik bedoeld en toegestaan.

De LaserOp zaklamp wordt geleverd in een gemakkelijke koffer, compleet met oplaadbare batterij met lader.

LaserOp Laserlamp

De LaserOp is een zaklamp met een laserlamp welke professioneel gebruikt worden voor het verjagen van vogels.

De LaserOp laserlamp werk met name goed tegen ganzen en andere dieren in de ochtend en avonduren. De laserlamp werkt goed tot een daglicht sterkte van 20000 lux. De groene laserbundel heeft in het donker een bereik van meer dan 2 km.

Vogelafweer met laserlamp

Enkele eigenschappen van de LaserOp 3.0 laserlamp zijn:

  • Vogels en andere dieren vluchten altijd wanneer de laserbundel gezien wordt
  • Vogels wennen niet aan de groene laserbundel
  • Bij herhaald gebruik gaan de vogels het perceel als onveilig beschouwen
  • Handig als u niet op al te grote afstand vogels wilt verjagen
  • Wordt geleverd compleet met 2 oplaadbare batterij met lader in een gemakkelijke koffer.

Laserlamp LaserOp

De laserlamp LaserOp 3.0 wordt ingezet tegen: Aalscholvers, Duiven, Eenden, Eksters, Kauwen, Kwikstaarten, Lijsters, Merels, Mezen, Mussen, Roofvogels, Vlaamse gaaien, Zwaluwen.

De laserlamp LaserOp 3.0 wordt gebruikt op: agrarische bedrijven, fruitboomgaarden, vliegvelden, magazijnen, boomkwekerij, stedelijke gebieden, afval terreinen, donkere loods.

Professioneel gebruik laserlamp

De LaserOp is een krachtige laserzaklamp welke professioneel gebruikt wordt en uitsluitend toegestaan is door opgeleide en “intern gecertificeerde” gebruikers in een bedrijfsmatige omgeving.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Laserlamp LaserOp 3.0 kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.