Laserlamp Mini-Lite Special

319,95 incl. BTW

Voor het verjagen van vogels of dichtbij of op lange afstand op donkere dagen, bereik van plm. 1 km. Alleen voor professionele gebruikers!

Voor het verjagen van vogels op donkere dagen op lange afstand of dichtbij.

De Laser is bedoeld voor het verjagen van vogels of dichtbij of op lange afstand op donkere dagen (bijvoorbeeld in de wintermaanden) en in de ochtend en avonduren wanneer de vogels het meest actief zijn.

Ook is het mogelijk om de vogels te verjagen van hun rust en nestplaatsen, omdat ze het onderliggende terrein bevuilen. De Laser heeft bewezen succesvol te zijn in verschillende situaties tegen vele overlast veroorzakende vogels. Hij is effectief op akker- en tuinbouw percelen, graanopslag, veestallen, landgoederen, stortplaatsen en industriële installaties.

Eigenschappen
– De lichtbundel heeft in het donker een bereik van maximaal 1 km
– (garantie termijn 1 jaar)

Werkzaam tegen:
Aalscholvers, Duiven, Eenden, Eksters, Ganzen, Kauwen, Kraaien, Kwikstaarten, Lijsters, Meeuwen, Merels, Mezen, Mussen, Reiger, Roeken, Spreeuwen, Vlaamse gaaien, Zwaluwen

Let op: Gebruik uitsluitend toegestaan door opgeleide en “intern gecertificeerde” gebruikers in een bedrijfsmatige omgeving.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Laserlamp Mini-Lite Special kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.