Matabi Evolution 16 Agro

108,95 incl. BTW

De Matabi Evolution 16 Agro is een professionele rugspuit met een verchroomde messing spuitlans voor onder andere het gebruik in de landbouw.

De Matabi Evolution 16 Agro is een professionele rugspuit met een verchroomde messing spuitlans voor onder andere het gebruik in de landbouw. Het is een middeldrukspuit waarbij de druk wordt verkregen door het op en neer bewegen van de pompstang. Hij beschikt over een blokkeermechanisme voor de zwengel, drukregelaar en spuitstok.

De Evolution 16 Agro heeft een inhoud van 16 liter. De hengsels zijn verstelbaar om het dragen zo comfortabel mogelijk te maken.

Door de doorzichtige strip van de drukspuit kan de inhoud gemakkelijk gecontroleerd worden.

Matabi Evolution 16 wordt geleverd met aparte Viton spuitdop voor verdelgingsmiddelen.

Eigenschappen:

  • Licht in gewicht
  • 16 liter tankinhoud
  • Verstelbare hengsels
  • RVS ventielkogels
  • Steun voor spuitstok

SG130153 Tekening Matabi Evo 16 Agro

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Matabi Evolution 16 Agro kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.