Melkmouwen Oxford Super 40CM per Paar

12,95 incl. BTW

Hoogwaardige melkmouw van 100% polyester.

Hoogwaardige melkmouw van 100% polyester.

Natte of vieze mouwen tijdens het melken? Koop dan melkmouwen.

Met de melkmouwen Oxford Super heeft u geen last meer van natte en vieze mouwen tijdens het melken.

De melkmouwen hebben een perfecte aansluiting door elastiek aan de boven en onderzijde en zorgt ervoor dat de mouw niet omhoog of omlaag kruipt.

Door de speciale toplaag zijn de melkmouwen waterdicht en toch ademend. Bovendien zijn ze wasbaar op 30 graden.

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Melkmouwen Oxford Super 40CM per Paar kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.