Melkveehouderij

Resultaat 1–20 van de 221 resultaten wordt getoond

Melkveehouderij

123 Melkvee biedt een ruim assortiment met allerlei (gespecialiseerde) producten voor een melkveehouderij en boerenbedrijf. Hierbij kunt u denken aan likstenen, drinkbakken, kalfsspenen, melkziektedrank en nog veel meer.

Zoekt u een specifiek product voor melkvee?

Laat het ons dan weten!

Dankzij een breed netwerk van leveranciers en relaties zijn wij staat om advies en hulp te bieden bij allerlei problemen op een melkveehouderij.

Of het nu gaat om verhoogde prikkelbaarheid bij uw koeien, of een sterke vermindering van de eetlust. Als u bij ons meldt waar u op uw melkveehouderij tegenaan loopt, dan gaan wij met u meedenken over de beste oplossing!

Wij bieden vaak ondersteuning aan een melkveehouderij op afstand maar in sommige gevallen moet er gewoon echt op een melkveehouderij worden gekeken. Teveel factoren kunnen bepaalde bijverschijnselen betekenen en dan is het bekijken van het melkvee, de vacht of de uieren erg belangrijk.

Wij komen in dergelijke gevallen natuurlijk graag bij u langs!

Wilt u gelijk een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE