Mestzeef

224,95 incl. BTW

Met deze mestzeef kunt u de vertering controleren en analyseren. De mestzeef bestaat uit 3 RVS zeven en is efficiënt in gebruik.

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

SKU MZ13054 Categorieën , Tags ,

Met deze mestzeef kunt u de vertering controleren en analyseren. De mestzeef bestaat uit 3 RVS zeven en is efficiënt in gebruik.

Met de mestzeef kunt u:

  • Controleren of de vertering optimaal is
  • In beeld brengen of het rantsoen in balans is
  • Nagaan of de koeien voldoende herkauwen
  • Bepalen wat aangepast moet worden aan het rantsoen om de vertering te optimaliseren
  • Sneller voedingsproblemen in beeld krijgen

Er wordt een handleiding en een maatbeker meegeleverd.

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Mestzeef kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.