Nageboorte Capsule Koe 10ST

37,95 incl. BTW

Nageboorte capsule ter voorkoming en behandeling van een ontsteking aan de baarmoeder en geboorteweg van een koe.

De nageboorte capsule voor melkvee wordt ook gebruikt voor voor het doen afkomen van de nageboorte.

De capsule nageboorte koe zijn per stuk verpakt, compleet met handschoen.

Hoeveelheid

10 stuks

Verpakking

Doos

Omverpakking

12 stuks

Nageboorte Capsule Koe

Deze 10 stuks nageboorte capsule koe is een homeopathisch diergeneesmiddel ter voorkoming en behandeling van baarmoeder- en geboortewegontsteking bij een koe en voor het doen afkomen van de nageboorte.

Nageboorte capsule – werkzame stof

In een nageboorte capsule zitten de werkzame stoffen:

Solidago (bekend als Guldenroede)

Calendula (bekend als Goudsbloem)

Thlaspi (bekend als Boerenkers)

Mercurius Solubilis

Echinae

Caulophyllum

Nitricum acid


Capsule nageboorte Koe – NL Toelating

Deze capsules voor de nageboorte van een koe zijn enkel toegelaten voor gebruik in Nederland.

Toelatingsnummer: –

Zijn er vragen gerelateerd aan de NL toelating van de nageboorte capsule koe?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


AgraPharm

De nageboorte capsules worden gemaakt door Agrapharm. Agrapharm is een merk dat al jaren diverse voedingssupplementen en geneesmiddelen registreert heeft en levert voor de melkveehouderij.

Het assortiment van Agrapharm bestaat uit geneesmiddelen en supplementen voor melkvee. Door hun laren lange ervaring weten zij wat belangrijk is voor veehouders. Enkele bekende producten van Agrapharm zijn bijvoorbeeld Biopect en Mammicurine.

Agrapharm levert kwalitatieve producten voor zowel de hobby-boer als grote veehouders en een van de toepassingen die Agrapharm gebruikt is homeopathie. Homeopathie bij dieren is een actieve/reactieve geneeskunde, waarbij het dier zelf reageert en zijn eigen genezing teweegbrengt. De toepassing van homeopathische geneesmiddelen heeft voor de melkveehouder een aantal grote voordelen. Bijvoorbeeld geen residuen, niet giftig, geen verontreiniging in het milieu, geen ongewenste bijwerkingen en geen wachttijd.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Nageboorte Capsule Koe 10ST kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.