Nageboorte Pil Koe 10ST

38,95 incl. BTW

Nageboorte pil ter voorkoming en behandeling van een ontsteking aan de baarmoeder en geboorteweg van een koe.

De nageboorte pil voor melkvee wordt ook gebruikt voor voor het doen afkomen van de nageboorte.

De verpakking van de nageboorte pil bevat 2 blisters met ieder 5 intra-uteriene pillen van 10 gram. De pillen zijn verpakt in handige doordrukstrips.

Hoeveelheid

10 stuks

Inhoud

10g

Verpakking

Doos

Omverpakking

40 stuks

Toelatingsnummer

REG NL H 114844

Wachttermijn

0 dagen

Nageboorte Pil Koe

De nageboorte pil koe is een intra-uteriene pil en een homeopathisch diergeneesmiddel ter voorkoming en behandeling van baarmoeder- en geboortewegontsteking bij een koe en voor het doen afkomen van de nageboorte.

Eén nageboorte pil in de baarmoeder aanbrengen met een armhandschoen. Bij het niet afkomen van de nageboorte 2 pillen inbrengen. Bij geen verbetering binnen 12 uur uw dierenarts waarschuwen.

Bij het gebruikt van homeopathische geneesmiddelen is er geen gevaar voor residuen in de melk en hoeft men dus geen rekening te houden met een wachttijd voor de melk.

Nageboorte pil – werkzame stof

In de nageboorte intra-uteriene pil zitten o.a. de volgende werkzame stoffen:

Arnica (bekend als Valkruid)

Pulsatilla vulgaris (bekend als Wildemanskruid)

Bryonia alba (bekend als Heggenrank)

Gebruik en bijwerkingen nageboorte pil

Er zijn geen bijwerkingen bekend. Indien u ernstige bijwerkingen of andersoortige reacties vaststelt die niet in deze bijsluiter worden vermeld, wordt u verzocht uw dierenarts hiervan in kennis te stellen.

Gebruik van de nageboorte pil tijdens dracht of lactatie kan voor zover bekend bij dit homeopathisch diergeneesmiddel zonder bezwaar overeenkomstig de voorgeschreven dosering worden gebruikt. Let op, niet te gebruiken na de uiterste gebruiksdatum vermeld op het doosje na EXP.


Pil nageboorte Koe – NL Toelating

Deze intra-uteriene pillen voor de nageboorte van een koe zijn enkel toegelaten voor diergeneeskundig gebruik in Nederland.

De nageboorte pil is een aangemeld homeopathisch diergeneesmiddel vrijgesteld van registratieplicht echter zonder goedgekeurde therapeutische indicatie. De nageboorte pil is vrij verkrijgbaar zonder recept.

Het registratienummer is: REG NL H 114844

Zijn er vragen gerelateerd aan deze nageboorte pil voor koeien?

Lees dan het productblad of neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Feed Farm

De nageboorte pil voor melkvee worden gemaakt door Feed Farm.

Feed Farm voldoet aan de van toepassing zijnde eisen en voorwaarden uit de standaard GMP+B3 handel, collectie en op- en overslag van het GMP+ Feed Safety Assurance scheme van GMP+ International, een complete module voor de borging van diervoederveiligheid in alle schakels van de diervoederketen. Feed Farm wil een verantwoorde rol spelen bij de afzet van geregistreerde (homeopathische) diergeneesmiddelen, GMP+ gecertificeerde diervoeders en dierverzorgingsartikelen. Feed Farm is lid van Fagrovet: branche-organisatie voor fabrikanten, groothandelaren en wederverkopers van veterinaire producten.

De strategie van Feed Farm is gericht op het ontwikkelen en optimaliseren van producten, waarvan de kwaliteit wordt gewaarborgd door samenwerking met innovatieve partners, moderne en hoogwaardige productiefaciliteiten en up-to-date controlesystemen. Daarbij wordt de steeds veranderende wetgeving rondom diergeneesmiddelen en diervoeding uiteraard gevolgd.


Nageboorte Koe – overige gegevens

Dosering: 1 pil per dier.

Toediening: Intra uterien.

Wachttijd: 0 dagen

Verpakking: 2 blisters met ieder 5 intra-uteriene pillen.

Opslag en bewaring: Bewaren beneden 25 ºC en buiten bereik en zicht van kinderen bewaren.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Nageboorte Pil Koe 10ST kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.