Neporex 2 WSG madendood 5KG

84,95 incl. BTW

Neporex madendood roeit vliegenmaden uit. Het bestrijd vliegenlarven in de mest en andere broedplaatsen in stallen en hokken.

Neporex madendood roeit vliegenmaden uit. Het bestrijd vliegenlarven in de mest en andere broedplaatsen in stallen en hokken.

Het middel werkt als maaggif. Het gevolg is een geremde groei van de larven, terwijl het vervellingsproces wordt onderbroken en normale verpopping wordt verhinderd; een snelle werking kan dan ook niet worden verwacht.

Toepassing
Strooien, gieten of spuiten. De toepassing dient gericht te worden op de behandeling van broedplaatsen. Volwassen vliegen worden niet bestreden. Tijdens de toepassing hoeven de dieren niet uit de stal of het hok te worden verwijderd.

Extra Informatie

Dosering: 250 g. per 10 m².
Werkzame stof: cyromazin

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland
Toelatingsnummer: N12016

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Neporex 2 WSG madendood 5KG kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.