Nora Pasta Tegen Muis Rat 5KG

66,95 incl. BTW

 

 

 

 

Middel ter bestrijding van muizen in ruimten en ter bestrijding van ratten in en om gebouwen en voedselopslagplaatsen.

Actieve stof: Difenacoum 0,005%.

Licentieplichtig.

 

 

Middel ter bestrijding van muizen in ruimten en ter bestrijding van ratten in en om gebouwen en voedselopslagplaatsen als laatste schakel in een bestrijding die geheel gebaseerd is op de principes van IPM.

Zachte pasta, rijk aan vetstoffen, zeer aantrekkelijk. Nora Pasta is verpakt in kleine pads van ca. 15 gram. Weerstaat zeer goed in vochtige omstandigheden.
Nora Pasta wordt in de voerdozen opgenomen en niet verspreid. Efficiënt zowel tegen muizen en bruine- en zwarte ratten.

Actieve stof:
Difenacoum 0,005%.

Voor uitgebreid gebruiksvoorschrift klik hier.

Vanaf 1 juli 2015 is voor het gebruik van dit professionele rodenticide een vakbekwaamheidsbewijs nodig. Een en ander is vervat in Regeling gewasbeschermingsmiddelen en Biociden, artikel 6.6.d. De verkoper dient hierop te controleren en dient een verkoopregistratie bij te houden.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland
Toelatingsnummer: NL-0001435-0000

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Nora Pasta Tegen Muis Rat 5KG kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.