Promotion Spray Ecostyle 400ML

21,95 incl. BTW

ProMotion Spray is een gewrichts- en spierlotion voor runderen die de doorbloeding activeert.

 

 

SKU SG161885 Categorieën , Tags , ,

ProMotion Spray is een gewrichts- en spierlotion voor runderen die de doorbloeding activeert.

Eigenschappen:

  • Stimuleert de doorbloeding
  • Verwarmend effect geeft extra bewegingscomfort
  • Sprayt gemakkelijk op afstand
  • Wordt gemakkelijk opgenomen door de huid

Toepassing:

  • Bij stijve spieren en gewrichten
  • Als ondersteuning bij spierherstel
  • In combinatie met Pyrogenium bij gewrichtsontsteking

ProMotion kan nauwkeurig op een afstand van maximaal één meter met een rechte straal worden aangebracht. Bovendien werkt de spuitbus in alle standen, zelfs op de kop! Met name voor de rundveesector is dit een groot voordeel, aangezien het bij runderen meestal niet mogelijk is de vloeistof in te masseren.

Toediening:

Voor uitwendig gebruik. Met een rechte straal het product 1 tot 2 maal daags royaal op de te behandelen lichaamsdelen aanbrengen. Gedurende 5 tot 10 dagen nabehandelen. ProMotion bevat kamfer en arnica, daarom niet op een geïrriteerde huid of op wondjes aanbrengen. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Promotion Spray Ecostyle 400ML kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.