Retouren

Heeft u een vraag over ons retour- en teruggavebeleid? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Retour- en Teruggavebeleid – 123 Melkvee.

Wij proberen altijd uw retourzending zo spoedig mogelijk te verwerken. Wij vragen u wel om dit altijd in overleg en volgens de onderstaande procedures te doen.
Of het nu gaat om een defect product of een retourzending voor het annuleren van de koop, wij helpen u graag verder.

Retourzending bij het annuleren van de koop

Wanneer het door u bestelde product niet aan uw verwachting voldoet, kunt u dit zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bij ons schriftelijk melden. Na de melding dient u het product binnen 14 dagen (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking aan het door ons opgegeven adres retour te sturen:
Voor een snelle(re) afhandeling van uw retour vragen wij u het ingevulde retourformulier bij uw retourzending te voegen.

Retourzending bij een defect:

Heeft u een defect product ontvangen? Neem dan contact met ons op voor de aanvraag van een retourlabel.
U ontvangt dan van ons een retourlabel waarmee u kosteloos via PostNL het pakket direct aan ons, of onze toeleverancier kunt retour zenden. Voeg bij de retourzending een kopie van het ingevulde retourformulier met uw gegevens. Wanneer het product is aangekomen ontvangt u een bevestigingsmail, en wordt het product zo spoedig mogelijk gerepareerd of vervangen voor een nieuw product.

Retourzending aanmelden:

Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.
U kunt een retourzending aanvragen via onze klantenservice.

123 Melkvee – TSM international

Teruggavebeleid

U ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard kosten voor de heenzending van ons terug binnen 14 dagen na uw melding dat u van uw koop afziet. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen retour hebben gekregen of u hebt aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening, het volledige aankoopbedrag zal door ons retour worden betaald. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Heeft u een vraag?

Indien u vragen heeft over het gebruik van cookies op onze website of rondom het beheren van uw persoonlijke gegevens, dan mag u hiervoor altijd contact opnemen. 

Wie zijn we

De website 123melkvee.nl is eigendom van en wordt beheerd door TSM International BV te Venlo.

Meer informatie over TSM International vindt u hier