S-Pill 4ST

25,95 incl. BTW

S-Pill. De eerste wetenschappelijke geteste pensstimulans pil. Voor koeien met verteringsproblemen. De S-Pill stimuleert de penswerking bij koeien.

SKU SG191629 Categorieën , Tags , ,

S-Pill. De eerste wetenschappelijke geteste pensstimulans pil.

Te gebruiken bij koeien die last hebben van verteringsproblemen door bijvoorbeeld voerwisseling of bij gebrek aan eetlust. De S-Pill heeft een zekere en volledige opname van de actieve bestanddelen.

Eigenschappen
De S- pill bevat natrium propionaat en zetmeel, welke de pensflora en –fauna van energie voorziet. De extra energie stimuleert de activiteit van de bacteriën in de pens waardoor onder andere de vertering verbetert.

Samenstelling per 1 bolus:

  • 50 gr. natriumpropionaat
  • 30 gr. zetmeel
  • 20 gr. lactose

Dosering en gebruik:
2 bolussen direct en 2 pillen de volgende dag. Pillen toedienen met een bolusschieter.

Let op!
Bolus groter dan luchtpijp.

Extra Informatie

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

S-Pill 4ST kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.