SE-Pill 4ST

49,95 incl. BTW

Selenium + vitamine E bolus voor een goede seleniumvoorziening en minder spierzwakte bij koeien.

SKU SG190575 Categorieën , Tags ,

Se-Pill. De eerste wetenschappelijk geteste selenium + vitamine E pil. 

Selenium en vitamine E zijn beide antioxidanten, ze gaan de vorming van schadelijke stoffen in het lichaam tegen en spelen daarom een belangrijke rol in de weerstand van de koe. Vitamine E in combinatie met selenium, versterkt de werking van selenium. De Se-Pill heeft zekere en volledige opname actieve bestanddelen.

Een tekort aan selenium en/of vitamine E kan verschillende symptomen vertonen zoals stijfheid en spiertrillingen, aan de nageboorte blijven staan of mastitis meteen na afkalven. Ook kan een tekort een rol spelen bij dood- of slap geboren kalveren.

Eigenschappen
Verbetert de seleniumvoorzienig bij koe en kalf. De Se-pill heeft een werking van 3 weken.

Samenstelling
Natriumseleniet en vitamine E

Dosering
1 bolus 3 weken voor de verwachte afkalf datum toedienen met een bolusschieter.

Let op!
Bolus is groter dan luchtpijp.

Extra Informatie

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

SE-Pill 4ST kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.