Topnummers Geel Serie 26-50

81,84 incl. BTW

Staat recht op de 4 cm.brede halsband, hierdoor een betere zichtbaarheid en men kan volstaan met 1 nummer per dier.

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

SKU SG201576 Categorieën , Tags ,
Omverpakking

10 Stuks

Hoogwaardig topnummer voor 40 mm halsband. Dit nummer kan voor zowel koeien als paarden gebruikt worden voor veeherkenning. Staat recht op de halsband, hierdoor een betere zichtbaarheid en men kan volstaan met 1 nummer per dier. Span App: Klik op Bestel nu voor een overzicht van de verschillende (inhouds-)maten.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Topnummers Geel Serie 26-50 kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.