Veeherkenningsbandje Plastic Oranje 10ST

20,95 incl. BTW

Plastic enkelband, 37cm. Om b.v. een koe die met antibiotica is behandeld te herkennen. Leverbaar in meerdere kleuren. .

SKU SG220519 Categorieën , Tags ,
Hoeveelheid

10 stuks

Plastic enkelband, 37cm. Om b.v. een koe die met antibiotica is behandeld te herkennen. Leverbaar in meerdere kleuren. Span App: Klik op Bestel nu voor een overzicht van de verschillende (inhouds-)maten.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Veeherkenningsbandje Plastic Oranje 10ST kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.