VeeRust Super Spray 600ML

13,95 incl. BTW

VeeRust Super spray is een gebruiksklare vliegenspray voor koeien en kalveren ter voorkoming van jeuk, onrust en hinder veroorzaakt door (stekende) vliegen, dazen, horzels en muggen.

Edialux VeeRust Super heeft een zeer effectieve werking, met een zeer laag giftigheid voor melkvee en een korte werkingsduur. VeeRust Super is een huidspray en bevat de werkzame stoffen pyrethrum en piperonylbutoxide welke beide zijn opgelost in water.

VeeRust Super is leverbaar in spuitbussen van 600ml en laat zich daarmee eenvoudig op de huid van het melkvee met een gelijkmatige cirkelvormige beweging aanbrengen. 10 seconden op de verzamelplaatsen van vliegen zoals schouders, nek, horens, flanken en basis van de staart van de koe zijn voldoende.

Hoeveelheid

1 stuk

Inhoud

600 ml

Verpakking

Sprayflacon

Omverpakking

12 stuks

EAN

8712988002212

Werkzame stof

Piperonylbutoxideen, Pyrethrinen

Toelatingsnummer

REG NL 9307

Wachttermijn

0 dagen

VeeRust Super Spray

De VeeRust Super vliegenspray bestrijdt alle aanwezige (stekende) vliegen dazen, horzels en muggen. Dit bestrijdingsmiddel voor melkvee heeft een zeer effectieve werking, met een zeer laag giftigheid voor melkvee en een korte werkingsduur.

Heeft uw melkvee en uw kalveren veel hinder van de vliegen? Spray dan eenvoudig de koeien en kalveren in met VeeRust Super spray van Denka International BV in Barneveld.

Denka VeeRust

VeeRust Super – werking

VeeRust Super bevat de werkzame stoffen pyrethrum (0,375%) en piperonylbutoxide (1,2%) welke beide zijn opgelost in water.

Pyrethrum is een natuurlijk insecticide, een zogenaamde zenuwgif waarmee het zenuwstelsel van het insect wordt geprikkeld waarna snel een verlamming volgt met de dood van het insect tot gevolg. Pyrethrum heeft een breed werkingsspectrum en breekt in de aanwezigheid van licht snel af.

Piperonylbutoxide is een synergist voor diverse insecticiden. Het is zelf dus geen bestrijdingsmiddel, maar wanneer het samen met het bestrijdingsmiddel pyrethrum gebruikt wordt kan het de doeltreffendheid ervan versterken.

VeeRust Super combineert een hoge effectiviteit met een zeer lage giftigheid voor melkvee en voor een doeltreffende werking van VeeRust Super is slechts weinig werkzame stof nodig.

 

Denka Veerust Super Spray

Dankzij de handige spuitbus van 600 ml laat VeeRust Super van Denka zich eenvoudig aanbrengen op het melkvee. Spuit vooral op verzamelplaatsen van vliegen zoals schouders, nek, horens, flanken en basis van de staart van de koe.

Hou ongeveer een afstand van 60 cm aan en spuit ongeveer 10 seconden met de VeeRust Super spray met een gelijkmatige cirkelvormige beweging.

LET OP: Niet in de ogen spuiten en vorstvrij bewaren.

 

Edialux VeeRust Super

Edialux VeeRust Super is door het Bureau Registratie Diergeneesmiddelen erkent als diergeneesmiddel. Het heeft registratienummer REG NL 9307 gekregen en mag daarmee direct op de dieren worden toegepast.

Gebruik biociden echter altijd veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Denka Veerust Super

Heeft u een vraag over dit bestrijdingsmiddel? Neem dan gerust contact met ons op.

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

VeeRust Super Spray 600ML kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.